hernia

Mensen die last hebben van een nekhernia, weten dat dit geen pretje is. Een hernia kan erg pijnlijk zijn waardoor je erg graag van de nekhernia af wilt zijn. Om van de hernia af te komen, is het handig om naar het ziekenhuis te gaan. Het ziekenhuis kan jou verder helpen door een nekhernia behandeling te proberen. Een hernia gaat soms uit zichzelf weg. Hierdoor kan het ziekenhuis je niet opereren. Het is dan de bedoeling dat je medicijnen krijgt voor de pijn. Hierdoor is het dan nog wel mogelijk om te blijven lopen. 

zorgaanbod

Naar het ziekenhuis met een nekhernia

Een nekhernia kan erg vervelend zijn. Gelukkig zal een nekhernia in de meeste gevallen zo snel mogelijk over gaan uit zichzelf. Het kan voorkomen dat de hernia niet uit zichzelf zal verdwijnen. Dit komt niet zo vaak voor. Wanneer de hernia niet uit zichzelf verdwijnt, betekent dit dat je geopereerd moet worden. De hernia moet namelijk binnen 6 tot 12 weken verdwenen zijn. Als dit niet gebeurd dan is het de bedoeling dat je naar het ziekenhuis gaat. Wanneer je een hernia hebt, zal je ook naar de fysio moeten om te blijven oefenen met het lichaam. Hierdoor raak je niet stijf en kun je altijd nog een beetje bewegen. 

De juiste behandeling 

Als je een hernia hebt, is het essentieel om de juiste behandeling te krijgen. Doordat je de juiste behandeling krijgt, zal je merken dat je binnen de kortste keren geen pijn meer hebt. Als je nog wel pijn hebt, kan dit vervelend zijn en dit wilt iedereen voorkomen. De juiste behandeling zal je in het ziekenhuis krijgen. Wanneer de hernia niet uit zichzelf verdwijnt, betekent dit dat je geopereerd moet worden door het ziekenhuis waardoor je wel van de hernia klachten af zult zijn.