Prive verpleegkundige aan huis genomen

prive verpleegkundige

Wat zijn wij blij dat wij onlangs een prive verpleegkundige hebben ingeschakeld voor de zorg voor mijn vader. Mijn vader wilt het liefst zolang mogelijk thuis wonen. Alleen ook hij wordt steeds ouder en kan daardoor niet alles meer alleen. Hij is behoorlijk eigenwijs en neemt niet zo snel iets van iemand aan. Mijn broer en ik proberen hem zo veel mogelijk te helpen, maar ook wij hebben allebei een drukke baan en hebben niet altijd de tijd daarvoor. Nu is mijn vader onlangs gevallen in de badkamer en heeft daardoor extra zorg nodig. Deze zorg kunnen wij hem niet bieden en daarom zijn wij verder gaan kijken naar extra hulp.

prive verpleegkundige

Goede prive verpleegkundige

Via een tip van een kennis kwamen wij terecht bij het bedrijf: Uw ZorgCompaan B.V. Dit bedrijf heeft medewerkers in dienst die ouderen goed kunnen verplegen. Dit zowel overdag als in de nacht. Door de particuliere zorg, kan er aangegeven worden welke hulp er gewenst wordt. Dit kan om tijdelijke zorg gaan, maar ook om langdurige zorg. Zo hebben wij voor onze vader nu wat extra hulp gevraagd. Als hij weer wat opgeknapt is van zijn val en weer wat meer kan, dan kan hij weer wat meer zelf doen en is er minder hulp nodig. Wij hebben wel besloten om de prive verpleegkundige  aan te houden, zodat er minder op ons bord komt.prive verpleegkundige Zeer tevreden de geleverde diensten

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf en natuurlijk de geleverde diensten van de prive verpleegkundige. Het is fijn dat mijn vader zo langer thuis op zijn vertrouwde plek kan blijven wonen. Wanneer jij dit bedrijf inschakelt voor de verzorging komen zij eerst bij jou thuis om alles goed te bespreken. Wil jij hier meer over de mogelijkheden weten van dit bedrijf? Kijk dan eens op de website of neem contact op met een medewerker.