Een sta op stoel in Breda kopen

sta op stoel Breda

Omdat mijn vader steeds slechter ter been is, gaan wij voor hem een sta op stoel in Breda kopen. Bij de Seniorenwinkel kan je deze kopen. Een vriendelijke medewerkster kan je hier goed bij helpen, om een juiste stoel uit te zoeken. Onderzoekers hebben geconstateerd dat 80 tot 90% van de mensen verkeerd zit. Hierdoor ontstaan vaak rugklachten en andere problemen. Helaas is mijn vader op leeftijd en hebben zijn klachten hiermee te maken. Vaak als hij op wilde staan, moesten wij hem hiermee helpen. Tegenwoordig kan hij dit weer zelf, zonder onze hulp en daar zijn wij bijzonder blij mee. sta op stoel Breda

Ruime keuze

Via de Seniorenwinkel hebben wij een mooie sta op stoel in Breda, voor onze vader uitgezocht. Samen met hem zijn wij naar deze zaak gegaan en hebben de hulp van een zeer vriendelijke medewerkster gekregen. Zo kon zij ons de verschillen uitleggen van de zetels die hier in de zaak stonden. Alle modellen die zij hier hebben zij van het merk Fitform en zijn allemaal met de hand gemaakt, van hoogwaardige en duurzame materialen. 

Niet alleen is de Seniorenwinkel het juiste adres voor een mooie zetel, ook andere hulpmiddelen, zoals rollators, elastische kousen en orthopedische hoofdkussens  kan je hier krijgen.