Bij Maxilia ben je aan het juiste adres voor relatiegeschenken

Op een dinsdag morgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om een bijzondere relatiegeschenk te bedenken voor ons bedrijf. Bij onze vaste leverancier Maxilia nam ik een kijkje op de website. Ik kwam hier niet helemaal uit, omdat er zoveel te kiezen is. Daarom heb ik besloten om een selectie te maken van bepaalde producten en deze voor te leggen aan mijn baas.luxe-powerbank-met-bedrukking

Ideeën

Een van mijn ideetjes was een powerbank laten bedrukken met ons logo er op. Dit vond ik een bijzonder geschenk, omdat veel mensen dit gaan gebruiken. Ons logo staat er dan ook mooi op. Hiermee kunnen klanten ons logo elke dag bekijken als ze gebruik maken van de powerbank. Mijn baas vond dit dan uiteindelijk ook een goed idee, en stelde voor om dit plan neer te leggen bij Maxilia.

Uitvoeringgoedkoop-notitieboekjes-bedrukken

Ik nam contact op met een van de medewerkers om wat meer vragen over het product te stellen. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. Gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan en werden al mijn vragen zorgvuldig beantwoord. Het was mogelijk om al over twee weken het product binnen te hebben! Geweldig bedrijf. Telkens weten ze het beste resultaat weer te behalen. Over het uiteindelijke resultaat waren mijn baas en ik dan ook zeer tevreden over. We hopen de samenwerking te stimuleren in de toekomst. Ook ga ik ze zeker aanraden bij vrienden en familie.