Lekker ontspannen tijdens een sessie bij Yoga Utrecht

Yoga_Point

Inmiddels begint mijn blog zich al aardig te vullen met artikelen over heel uiteenlopende zaken over producten die ik ervaar of gewoon over de sport die ik doe zoals in dit artikel. Ik doe sinds een jaartje aan yoga en voel me hierdoor veel lekkerder in mijn vel zitten. Je zou denken yoga, dat is toch alleen voor oude mensen? Nou er zitten inderdaad aardig wat oude mensen op yoga, maar er zijn gelukkig ook steeds meer jongere mensen die zich wagen aan yoga.

logo (39)Hoe ik Yoga ervaar

Zoals ik al zei, de meeste mensen vinden yoga voor oudere mensen en vinden het een beetje suf. Eigenlijk best raar als je weet dat ze het nog nooit geprobeerd hebben. Want ik weet zeker dat als ze het een keer zouden proberen er heel anders over zouden praten. De rust en ontspanning die het mij geeft gun ik namelijk iedereen. Na een lange dag werken en veel stress over het werk, je gezin en wellicht nog veel meer dingen is yoga echt het beste geneesmiddel. Na een half uurtje yoga ben je weer helemaal fris en kan je de wereld weer aan.

Yoga is niet alleen maar suf en ontspannen. Wellicht heb je weleens de bewegingen gezien die je maakt bij yoga, nou ik kan je vertellen dat kon ik niet na één keer en moest dit echt leren. Het is dus naast ontspanning voor lichaam en geest ook echt een sport die je meer flexibiliteit geeft en zo meer bewegingsvrijheid bied in het dagelijks leven.

Zijn  er meer mensen die mijn blogs lezen die aan yoga doen? Wat zijn jouw ervaringen? En wellicht zijn er ook mensen die niet aan yoga doen en hun mening erover willen geven? Mocht je een keer naar mijn yoga les willen komen kijk dan eens op de website van mijn yoga school: http://yogapoint.nl/nl/yoga-utrecht.html