Wegens het feit dat ik zoveel klachten heb in mijn rug ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Een Moxa therapie volgen is dan ook uiteindelijk waar ik terecht ben gekomen, echter wist ik het dus niet waar ik dit kon ondervinden! Balen natuurlijk aangezien ik er maar al te graag vanaf wil komen en er niet op zat te wachten dat ik meer pijnstillers moest slikken.

Door deze therapie te ondergaan hoopte ik hier vanaf te komen, ik hoefde alleen nog een geschikt bedrijf te vinden waar ik deze behandeling kan volgen.

logo-acupunctuur

Via het internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe belangrijk het is om deze behandeling te ondergaan. Met het in gebruik nemen van stevige kruiden zorgen hun ervoor dat jouw lichaam de nodige behandeling krijgt welke goed is. Samen met hun wordt er besproken naar wat het beste is voor je lichaam!

Moxibustion-300x261

Een Moxa therapie ondergaan is voor iedereen dan ook zeer zeker aan te raden. Met behulp van warmte in combinatie van kruiden zorgt het ervoor dat jou lichaam de nodige rust krijgt wat het verdient.  Dit heb ik afgelopen week mogen ondervinden en moet eerlijk bekennen dat ik dit veel eerder had moeten doen! Dankzij deze therapie heeft mijn lichaam een stuk meer rust gekregen wat het nodig heeft, tevens ook de klachten!