Al meerdere keren proberen te stoppen met roken? Probeer een e-sigaret

rimpels verwijderen

Dat roken schadelijk is voor de gezondheid is inmiddels algemeen bekend. Het is echter zeer lastig om te stoppen als je er eenmaal aan bent begonnen. Overstappen op e-sigaretten is een stap in de goede richting. Een e-sigaret met nicotine is namelijk veel minder schadelijk dan een gewone sigaret. Dat komt omdat er gaan tabak verbrand wordt. Er zijn daarom steeds meer rokers die overstappen van de gewone sigaret naar de e-sigaret. Hoewel het door je gezondheid natuurlijk het beste is om helemaal te stoppen. Als je een e-sigaret combineert met de gewone sigaret zitten er geen gezondheidsvoordelen aan. Enkel wanneer je helemaal geen gewone sigaretten meer rookt is het beter voor je gezondheid. Het beste kun je een vape kopen van het beste e-sigaret merk.

E-sigaret als hulpmiddel om te stoppen met roken

Sommige rokers kiezen ervoor om een e-sigaret in te zetten als hulpmiddel om te stoppen met roken. Als het te moeilijk is om cold turkey te stoppen kan een e-sigaret zeker een goed hulpmiddel zijn. Het beste kun je een vape kopen van het beste e-sigaret merk. Een e-sigaret met nicotine kan gebruikt worden als nicotinevervanger. Ook kun je ervoor kiezen om e-sigaretten te combineren met andere hulpmiddelen om te stoppen met roken. Als je wilt stoppen met roken kun je altijd contact opnemen met je huisarts, samen kunnen jullie dan een realistisch plan maken.

Hoe werkt een e-sigaret?

In een e-sigaret, ook wel elektronische sigaret genoemd wordt een vloeistof verhit en omgezet in damp. Je ademt dan ook geen rook maar damp in. Om deze reden wordt e-roken ook wel dampen genoemd. De meeste e-sigaretten bevatten nicotine en zijn een relatief nieuw product. Er bestaan ook e-sigaretten zonder nicotine. Als je over wilt stappen op e-sigaretten kun je het beste een vape kopen van het beste e-sigaret merk.