E-Learning cursus Design

e learning design

Hoe mijn interesse in een e learning design begonnen is.
Ik hou al voor een zeer lange tijd van interieur en design stukken in het interieur. Nu we onze eigen woning gekocht hadden, stond ik te popelen om aan het interieur te beginnen en het helemaal naar mijn zin te maken. Echter zo eenvoudig was het niet. Je eigen woning renoveren en echt weten wat je wil is geen eenvoudige opdracht. Omdat het zo zwaar was en alles op me af leek te komen, heb ik besloten om een interieur cursus te nemen zodat ik naar mezelf toe kon verantwoorden waarom ik bepaalde aspecten in het interieur op die manier had gedaan.

De E-Learning van Splintt.nl


Ik ben aldus op zoek gegaan naar een E-Learning die me erbij kon helpen mijn passie voor design terug te vinden en die me dan ook terug energie kon geven om mijn eigen interieur in te richten. Die E-Learning heb ik gevonden bij Splintt. De cursus was meer dan ik ervan verwacht had. Dankzij deze cursus is mijn interesse in design teruggekomen en ben ik helemaal open gebloeid naar een echte design kenner.
Ik heb me na de cursus nog meer verdiept in de design-wereld en samen met mijn vriend hebben we nu het allermooiste interieur in elkaar kunnen steken met design accenten. Ik ben aldus zeer gelukkig dat ik in contact ben gekomen met Splintt en dat ze me goed verder hebben kunnen helpen.