Een professionele en moderne huidkliniek Nijmegen!

Dermavisie Skinclinic is het juiste adres voor professionele behandelingen rondom de huid. Dermavisie is een moderne kliniek gevestigd in Wijchen. Sinds 2007 is deze huidkliniek Nijmegen en omgeving een feit. De kliniek is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne kliniek. Zij bieden verschillende soorten behandelingen aan zoals ontharen, microneedling, oedeemtherapie en het verwijderen van tatoeages. Op de webshop zijn ook producten te vinden voor het verbeteren en onderhouden van de huid.

Mijn striae behandelingen bij Dermavisie Skinclinic

Dermavisie Skinclinic heeft mij enorm geholpen met mijn huidprobleem. Ik heb jaren heel erg last gehad van striae. Ik ben een tijdje opzoek geweest naar een professionele huidkliniek Nijmegen of omgeving. Ik kwam bij Dermavisie terecht en heb hier een intake gehad. Hier worden alle voor en nadelen van de behandeling besproken en gekeken of de behandeling voor jou geschikt is. Na de intake kan de afspraak doorgaan. In mijn behandeling werd mijn striae met lasers behandeld. Voor meer uitleg over de behandeling kun je kijken op de website van Dermavisie Skinclinic.

Een moderne huidkliniek Nijmegen en omgeving

Dermavisie is een moderne kliniek. Niet alleen is de uitstraling modern maar ook de behandelingen. Zij maken gebruik van de nieuwste technologie zoals ipl en het verwijderen van tatoeages. Alle behandelingen zijn veilig en volgens wettelijke regels. Bent u nog opzoek naar een professionele huidkliniek Nijmegen? U heeft de juiste kliniek gevonden. Zij zijn erkend en is aangesloten bij de vereniging van huidtherapeuten en staat geregistreerd als paramedici.