Fysiotherapie Ellekoot helpt je met je blessure

Fysiotherapie Ellekoot

Fysiotherapie Ellekoot, voor wanneer je graag zekerheid wilt hebben. Zelf had ik zo mijn twijfels toen de huisarts aangaf dat alles weer goed moest zijn wanneer ik rust had gepakt. Vorige week had ik een ongeluk gehad met de motor. Het was niet ernstig, maar de motor kwam wel op mij terecht. Het gevolg was een been die redelijk bont en blauw was. Als dat dacht ik. Mijn been was iets opgezwollen en je kon de blauwe plekken zien. Verder had ik de dag erna wel spierpijn, waarbij ik verwachtte dat het vanzelf over ging.

Begeleiding

Fysiotherapie Ellekoot begeleidt je

Waarbij de spierpijn over ging, hield ik toch enige pijn in mijn kuit. Om zekerheid te krijgen of ik geen letsel had opgelopen ging ik naar de huisarts. Hier had ik mijn situatie uitgelegd en ik kreeg de conclusie dat mijn kuit een flinke klap had gekregen. Dit zou binnen één of twee weken weg moeten zijn. Alleen bleek dit niet het geval. Aangezien ik niet voor een tweede keer wilde horen dat ik rust moet houden ben ik op zoek gegaan naar een second opinion. Zo ben ik op zoek gegaan naar een fysiotherapeut in de buurt. Door hun vakkennis met spieren en blessures hoopte ik op meer antwoorden. Via Google heb ik gezocht op een fysio in de buurt van Veenendaal. Als een van de eerste resultaten kwam Fysiotherapie Ellekoot naar voren.

Lichaam

Na een telefoontje had ik twee dagen later mijn intake gesprek. Alleen wist ik niet goed hoe ik mijn situatie moest uitleggen, zodat zij het ook begrepen. Verder dan dat mijn kuit zeer deed kwam ik niet. Gelukkig had ik iemand met ervaring tegenover me zitten. Ze begon vragen te stellen om te achterhalen wat ik allemaal gedaan had. Na een prettige sessie kreeg ik een vijftal oefeningen mee om stapsgewijs meer stabiliteit in mijn kuit terug te krijgen.