Leuk dagcentrum voor dementie

dagcentrum dementie

Tekenen langs de regenboog is een dagcentrum voor dementie patiënten. Hier kunnen zij aan verschillende activiteiten deelnemen en zijn er zo eventjes lekker uit. Vanuit een oude boerderij in Maarssen, De Reizende Man, kunnen de activiteiten plaatsvinden. Tijdens deze dag bestaat er de mogelijkheid om te gaan tekenen of schilderen. Ook muziek maken en meezingen vallen onder de activiteiten.

Mijn neefje is geboren met een verstandelijke handicap. Inmiddels is hij alweer 20 jaar, maar elke keer als hij met het busje wordt opgehaald om naar de dagbesteding te gaan, staat hij al te popelen van ongeduld.  dagcentrum dementie

Geweldige locatie

Mijn oom en tante waren al een tijd op zoek naar wat afleiding voor mijn neef. Elke morgen werd hij opgehaald om naar zijn werk te gaan. Maar op de woensdag was hij altijd vrij en daarom leek het leuk om op die dag iets anders voor hem te vinden. Via het internet kwamen zij bij Tekenen langs de regenboog uit. Dat was precies waar zij naar op zoek waren voor mijn neef. Hier kon mijn neef zijn energie kwijt. Vooral het voeren van het paard, wat hier ook aanwezig is, is helemaal het einde. Nadat er eerst een rondleiding was gegeven, hebben mijn oom en tante ook onze neef hier opgegeven. Een geweldige locatie, dit dagcentrum voor dementie patiënten.