Mijn review over proteïnerijke recepten

Waarom een review proteïnerijke recepten op dit blog thuis hoort is om de volgende reden. Omdat ik vaak wordt verleid door de mooie verhalen op het internet. Ben ik mij steeds mee gaan verdiepen in wat mensen na het gebruik van bepaalde producten hierover te zeggen hebben. Met andere woorden: Ik heb meer aan een verhaal omtrent een ervaring dan een verkooppraat. 

 

vreview proteïnerijke recepten

Een dieet dat echt werkt

Daarom plaats ik hier mijn review over proteïnerijke recepten.

I was in het begin wat sceptisch over het volgen van een dieet. De reden hiervan is omdat ik al diverse andere diëten heb geprobeerd. Telkens was ik weer terug bij af. Nu ik al meer dan een half jaar hiermee bezig ben, en ik nog steeds mijn gewenste resultaten onder controle kan houden. Weet ik dat deze aanrader echt een feit is. Het eten is echt erg lekker en omdat er zoveel keuze is aan menu’s die al zijn samengesteld (het enige wat je hoeft te doen is boodschappen halen). Omdat de keuze erg divers is, is er voor een ieder zijn smaak wel iets geschikt te vinden. Wanneer ik mensen bij mij thuis ontvang die blijven eten. Dan eten zij gewoon de maaltijd van mijn receptenboek die ik gebruik voor mijn dieet mee. Ik krijg zelfs complimenten omtrent mijn kookkunsten. (Echter lees ik het netjes af van de stappen die staan om het eten goed te kunnen bereiden)

Onlangs is een goede vriendin van mij gestart met hetzelfde dieet. En ook zij is hierover erg enthousiast. Ik kan om echt eerlijk te zijn geen enkel nadeel opnoemen.

review proteïnerijke receptenreview proteïnerijke recepten