Kies voor een Hifu behandeling in Gent

De Hifu behandeling wordt steeds populairder en dat is ook niet zo gek, want het is veel vriendelijker dan een gewone chirurgische facelift. Minder complicaties, makkelijk en pijnloos. Maar wat zijn dan nog meer de voordelen van een Hifu behandeling en hoe vind je een goede behandeling in Gent en omstreken?

Wat is een Hifu behandeling in Gent?

Als je ouder wordt krijg je onvermijdelijk te maken met een slapper wordende huid. De elasticiteit van de huid verminderd en dit zorgt voor rimpels. Wanneer dit ongemakkelijk, lelijk en vervelend begint te worden, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van plastische chirurgie. Echter, een klassieke facelift is niet zo gemakkelijk en eenvoudig en kan risico’s met zich meebrengen.

Bij een Hifu behandeling werkt dit net even een beetje anders. Een Hifu behandeling wordt uitgevoerd met een apparaat die hoge geluidsgolven produceert. Door de massagetechniek en de geluidsgolven trekt de huid strakker waardoor de rimpels verdwijnen. Snel, pijnloos en efficiënt dus.

Dit in tegenstelling tot de klassieke facelift bij de plastische chirurg. Allereerst moet je voor een klassieke facelift toestemming krijgen van de chirurg, als er medische bezwaren zijn kan de operatie geen doorgang vinden. Ten tweede is een klassieke facelift niet zonder gevaren. Je moet onder narcose en er wordt gesneden in gezonde huid. Dit kan veel problemen opleveren. Je kunt namelijk complicaties krijgen en nare wonden, of littekens en dat is natuurlijk wat je net niet wilt.

Waarom je moet kiezen voor een Hifu behandeling

Een Hifu behandeling kent vrijwel geen complicaties. Natuurlijk moet je de huid na een Hifu behandeling wel goed verzorgen en aandacht geven maar dat is allemaal niet zo spannend. De Hifu behandeling is pijnloos en efficiënt en geen kans op littekens of andere nare ellende. Want dat is natuurlijk hetgeen wat je absoluut niet wilt als je kiest voor een dergelijke ingreep.

De kosten voor een Hifu behandeling zijn ook veel minder dan die van een klassieke facelift. Want een chirurgische facelift wordt ook niet vergoedt tenzij er echt ernstige medische redenen zijn zoals verbranding of gezicht verminking na een ongeval. In deze gevallen wordt plastische chirurgie vaak wel vergoedt, maar dit is maar op weinig mensen van toepassing.

Een Hifu behandeling is dus qua kosten veel goedkoper dan een chirurgische facelift. En daarbij ook vriendelijker en makkelijker om te ondergaan.

Een Hifu behandeling ondergaan in Gent

Wanneer je een HIFU behandeling in Gent wilt ondergaan dan zit je bij sarasinclinic.com aan het juiste adres. Dit is een kliniek die de nodige ervaring in huis heeft om jou te helpen bij een goede behandeling en ook de nazorg. Dit is namelijk ook erg belangrijk, naast natuurlijk de behandeling. Het is fijn om te weten dat als er vragen of problemen zijn dat je zeker weet dat je goed geholpen zult worden en dat je je niet druk hoeft te maken over de nazorg.

Kies daarom altijd een goede kliniek en bespaar niet op de kosten van een ingreep. Dat is ook heel erg belangrijk.